9-TO-9 OFFICEMANAGEMENT

Over 9-to-9 officemanagement

9to9 officemanagement bestaat sinds 14 mei 2010. Marjolein Gernler- van Westen is de drijvende kracht achter deze organisatie. Haar jarenlange ervaring in het zgn. backoffice segment, haar grote netwerk en haar ambitie hebben ervoor gezorgd dat ze deze stap heeft gezet. In eerste instantie parttime, gecombineerd met een parttime dienstverband. De vraag naar haar diensten bleek echter zodanig groot dat ze op 1 oktober 2015 besloot fulltime zelfstandig ondernemer te worden. Sindsdien heeft ze een goedgevulde orderportefeuille opgebouwd. Zowel op afstand als op locatie ondersteunen we verschillende klanten binnen en buiten Zeeland met administratieve vaardigheden en adviseert zij procesmatig, doelgericht en duurzaam. Daarmee wordt bedoeld dat 9to9 officemanagement opdrachten opvolgt door controle en zorg voor het beoogde resultaat.

Inmiddels werkt Marjolein niet meer alleen maar heeft zij een medewerkster in dienst voor een aantal uur per week, Marlie Meulenberg.

9-to-9 en De Koploper

Op 1 april 2019 vestigden we ons in De Koploper. Wij hebben voor De Koploper gekozen omdat het concept en de locatie ons aanspreken: een inspirerende omgeving waar werken en ontspannen moeiteloos samengaan en waar we nieuwe mensen leren kennen. We kunnen hier van elkaar leren waardoor kansen ontstaan voor onze business en die van anderen. Èn het is gevestigd  in het centrum van Zeeland!

Wij hebben voor de definitieve situatie de voorkeur uitgesproken voor een kantoor aan de straatzijde. Het liefst vestigen we ons op de begane grond om zichtbaar te zijn en onze naamsbekendheid te vergroten. Onze werkplek is goed georganiseerd, strak maar toch gezellig.

 

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen? Je vindt het op de website: www.9to9.nl

Je kunt ons ook telefonisch (0113-441110) of per e-mail (info@9-to-9.nl) bereiken.

“Wij scheppen de randvoorwaarden die het mogelijk maken om u te laten doen waar ú goed in bent”

biedt
ondernemers
ruimte

Website door BlackDesk | Privacyverklaring | Tel:0113 – 273055 | E-mail: info@dekoploper.com | Cookies