Bryght

Over Bryght

Met Bryght ontwikkelen en vermarkten wij diverse internetconcepten zoals Webslim en AvailabilityCalendar.com. Webslim is een compleet websitepakket waarmee een ondernemer eenvoudig zijn of haar website kan opzetten en beheren. AvailabilityCalendar.com is een overzichtelijke en eenvoudig te beheren online beschikbaarheidskalender voor vakantiehuiseigenaren.

Wij waren op zoek naar een kantoor met goede voorzieningen in Goes en kwamen uiteindelijk bij De Koploper terecht.Wij hebben ons hier per 1 december 2018 gevestigd.

 

Bryght en De Koploper

Voor ons is Goes een goede uitvalsbasis en het kantoor is gunstig gelegen. Omdat onze medewerkers vooral in Roemenië zitten hebben wij hier geen groot kantoor nodig. Het juiste kantoor hebben we in De Koploper gevonden. Ook is het een goede locatie om af te spreken met klanten. Tevens is het leuk om contact te hebben met andere ondernemers die in het gebouw gevestigd zijn. Je weet maar nooit wat daar uit voort kan komen.

Onze eerste ervaringen zijn positief. We zitten nu in een tijdelijk kantoor in verband met de verbouwing, maar dit is voor nu al een prima oplossing.
We weten nog niet precies hoe het uiteindelijke kantoor eruit gaat zien, maar wij hebben begrepen dat er veel gebruik gaat worden gemaakt van glas, wat we mooi vinden. We zijn benieuwd naar het uiteindelijke resultaat!

Meer informatie over wie we zijn en wat we doen vind je op onze website: www.bryght.nl

Je kunt ons (Adriaan de Jager en Lennart Visscher) ook telefonisch (085-1302595) of per e-mail (info@bryght.nl) bereiken.

Internetconcepten

biedt
ondernemers
ruimte

Website door BlackDesk | Privacyverklaring | Tel:0113 – 273055 | E-mail: info@dekoploper.com | Cookies