OLIVIA SPA

Over Olivia Spa

Ik help vrouwen om (meer) vanuit hun potentieel te gaan leven. Mijn doel is dat iedere vrouw het beste uit zichzelf haalt en van daaruit leeft, waardoor ze succesvol en krachtig in het leven staat. zowel zakelijk als privé! Dit doe ik door één-op-één coaching of door middel van trainingen voor groepen. Met behulp van onder andere kleur- en stijladvies laat ik zien hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten en balans/harmonie brengt in innerlijk en uiterlijk.

Olivia Spa en De Koploper

Ik ben erg enthousiast over De Koploper.  Vanaf 1 februari werk ik vanuit dit pand. Op deze locatie ben ik beter bereikbaar voor mijn cliënten; ik heb onder andere cliënten die van buiten Zeeland komen en met het openbaar vervoer bereiken zij De Koploper heel eenvoudig. Door de unieke ligging en toegankelijkheid sprak dit concept mij direct aan.

Voorheen werkte ik vanuit huis. Door mij in De Koploper te vestigen ben ik beter bereikbaar en is mijn onderneming toegankelijker. Ik merk er nu al de voordelen van! Wat ik ook een meerwaarde vind aan dit concept is het delen en gebruik maken van de talenten van de medehuurders. Samen sta je sterker!

Het gebouw staat op dit moment (april 2019) in de steigers, maar tot nu toe heb ik daar geen hinder van. Ik ben heel blij met mijn plekje met mooi uitzicht op de Goese binnenstad. Ik hoop dan ook hier na de verbouwing mijn vaste plekje te mogen krijgen.

Mijn kantoortje wordt een weerspiegeling van wie ik ben. Ik hou van kleur en sfeer. Mijn werkruimte moet een ruimte zijn waar mijn cliënten zich op hun gemak voelen. Dit is nodig om een vertrouwensband te creëren. Het wordt dan ook een plekje met een rustig maar gezellig karakter.

Meer informatie over wie ik ben en wat ik doe? Je vindt het op de website:  www.oliviaspa.nl

Je kunt me ook telefonisch (0113-622525) of per e-mail (info@oliviaspa.nl) bereiken.

“Het is nooit te laat om de persoon te worden die je wilt zijn.”

biedt
ondernemers
ruimte

Website door BlackDesk | Privacyverklaring | Tel:0113 – 273055 | E-mail: info@dekoploper.com | Cookies