Postex

Over Postex

Bedrijven kunnen geautomatiseerd post naar klanten versturen via het Postex platform. Post kan per print of via e-mail verstuurd worden, waarbij Postex veelvuldig wordt ingezet om het percentage digitale klantcommunicatie te verhogen. Met iDeal betalingen, persoonlijke bijlages en SMS herinneringen zorgen we voor de optimale klantcommunicatie. Onze klanten komen vooral uit de verzekeringsbranche en woningbouwsector in Nederland. Postex is daarnaast geïntegreerd in verschillende ERP systemen.

 

Postex en De Koploper

In december hebben we naast Amsterdam en Gouda een locatie in Goes toegevoegd. De Koploper is dankzij de ligging vlakbij het centrum en het station ideaal. De plannen om een open sfeer te creëren met veel verschillende bedrijven belooft een bruisende omgeving te garanderen!

We hopen dat De Koploper een plezierige werkomgeving wordt waarbij we elkaar kunnen inspireren.

Het centrum van Goes op loopafstand is heel fijn! De levendige, open sfeer in De Koploper is op dit moment nog in ontwikkeling (er wordt nog verbouwd, waardoor nog niet alle ruimtes zijn verhuurd). Er is goede communicatie tussen De Koploper en de huurders.

Mijn toekomstige werkplek is een klein kantoor, waarbij ik er vanuit ga dat ik door het concept van De Koploper gebruik kan maken van (andere) ruimte om klanten te ontvangen of een bijeenkomst te organiseren.

 

Meer informatie over Postex vind je op onze website: www.postex.com

Ik ben Lodewijck Vogelzang en wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Ik ben telefonisch (088-0707400 – algemeen nummer) of per e-mail bereikbaar.

Ervaar het gemak van een digitaal bericht.

biedt
ondernemers
ruimte

Website door BlackDesk | Privacyverklaring | Tel:0113 – 273055 | E-mail: info@dekoploper.com | Cookies