WEVER GRONDZAKEN

Over Wever Grondzaken

Beëdigd Rentmeester NVR, Register taxateur (landelijk Vastgoed)  NRVT/Vastgoedcert

Advies /ondersteuning afdeling Vastgoed & Grondzaken voor Rijk, Provincie, Waterschap, Gemeente, semioverheden en nutsbedrijven.  Gespecialiseerd in aankoop van onroerend goed op basis van minnelijke verwerving met onteigeningstitel. Begeleiden onteigeningsprocedure. Onteigeningsdeskundige.

Het dienstenpakket van Wever Grondzaken Advies bestaat uit het toepassen van grondbeleidsinstrumenten bij (stedelijke) locatie- en gebiedsontwikkeling, zoals taxaties, planmatige verwerving, planschade en nadeelcompensatie, juridische vastlegging ondergrondse infrastructuur en verwerving zowel op minnelijke- als op onteigeningsbasis.

Wever Grondzaken en De Koploper

In De Koploper gevestigd in februari 2019 om de zeer centrale ligging in het centrum Goes naast het NS Station. De Koploper is een verzamelgebouw met diverse bedrijven, instanties, met hun eigen expertises, een toekomstige ontmoetingsplek voor jong en oud.

Ik hoop dat het vooral een bruisende plek wordt met grote diversiteit, creativiteit en waar geld wordt verdient.

Ik ben blij met mijn huidige kantoorplek. In de uiteindelijke situatie wellicht wat groter (door uitbreiding personeel).

 

Meer informatie over wie ik ben en wat ik doe vind je op de website.

Je kunt mij, Marcel Wever, ook telefonisch (06-23914003) of per e-mail (mw.grondzaken@zeelandnet.nl) bereiken.

Advies grondzaken 

biedt
ondernemers
ruimte

Website door BlackDesk | Privacyverklaring | Tel:0113 – 273055 | E-mail: info@dekoploper.com | Cookies