WL PERSPECTIEF

Over WL PERSPECTIEF

WL PERSPECTIEF gelooft in de potentie van mensen. Van zowel individuele medewerkers als van groepen. De maximale potentie uit ieder mens en iedere groep naar boven halen. Dat is waar het om gaat. WL PERSPECTIEF werkt vanuit een waarderende houding en met een positieve insteek.

Coaching voor technici

Als een medewerker in een organisatie niet goed functioneert komt dit meestal niet door een gebrek aan inhoudelijk kennis. Vaak zit het meer in zijn gedrag opgesloten. Door coaching leert de medewerker zijn gedrag te doorgronden waardoor hij vervolgens zijn gedrag kan aanpassen aan de verschillende situaties.

Procesbegeleiding

Door procesbegeleiding komt er structuur in het overleg of de bijeenkomst. Creativiteit wordt gestimuleerd en ieders inbreng wordt gemaximaliseerd. Dit alles zorgt ervoor dat het gewenste resultaat aan het eind van het overleg of de bijeenkomst wordt behaald.

 

WL PERSPECTIEF en De Koploper

Sinds 2 januari 2019 is WL PERSPECTIEF gevestigd in De Koploper.

Door te ondernemen vanuit De Koploper hoop ik van toegevoegde waarde te zijn voor andere ondernemers en omgekeerd. Ik verwacht dat alle ondernemers dankbaar gebruik kunnen en zullen maken van ‘kruisbestuiving’.

Door het flexibele concept van De Koploper kan ik indien nodig gebruik maken van de mogelijkheid om (overleg)ruimte te huren.

Tot nu toe voel ik me prima in De Koploper. Ik werk in een prettige ruimte en de eerste contacten met een collega ondernemer zijn gelegd. Mogelijk kunnen we elkaar gaan versterken!

Uiteindelijk zal mijn werkplek een uitnodigende ruimte worden met voldoende privacy om coachgesprekken te kunnen voeren.

 

Meer informatie over wie ik ben en wat ik doe op de website: www.wlperspectief.nl.

Je kunt mij ook telefonisch (06-13090933) of per e-mail (willy@wlperspectief.nl) bereiken.

De maximale potentie uit ieder mens en iedere groep naar boven halen!

biedt
ondernemers
ruimte

Website door BlackDesk | Privacyverklaring | Tel:0113 – 273055 | E-mail: info@dekoploper.com | Cookies